fbpx
C&R Makelaars

Tanzanietdijk 69 4706 TG

Bekijk op de kaart
€475.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Start jouw dag aan Tanzanietdijk 69! Deze prachtige ruime tweekapper beschikt over ontzettend veel woonruimte door de aangebouwde keuken en opbouw. Daarnaast is de woning gelegen op een perfecte locatie in een kindvriendelijke wijk, vlakbij scholen en voorzieningen en het buitengebied is op loopafstand voor de natuurliefhebber. Wij willen jou nog veel meer vertellen over deze woning. Loop met ons mee en laat jezelf verbazen door deze 2-kapper.

Entree
De woning is gelegen in een groene omgeving, in een rustige straat waar de kinderen nog op straat kunnen spelen. Parkeer meerdere auto's op je eigen oprit en loop naar de overdekte entree. Welkom! In de hal bevindt zich de meterkast, toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en deze geeft toegang tot de woonkamer.

Wonen en koken
Dit is een zeer riante woonkamer vol warmte, sfeer en een fijne lichtinval. Als dit geen liefde op het eerste gezicht is! Doordat de keuken zich in de uitbouw bevindt is de woonkamer op meerdere manieren in te delen met voldoende ruimte voor een ruime zit- en eethoek. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer en vloerbedekking en behangen wanden. De woonkeuken bevindt zich in de aanbouw en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, 4-pits-gasfornuis en afzuigkap. Daarnaast kun je hier een gezellige ontbijttafel kwijt. Vanuit de keuken is er inpandige toegang tot de garage.

Slapen, dromen en douche
De eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt en beschikt over een douchebak, badkamermeubel met dubbele wastafel en centrale afzuiging. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Vanuit de eerste verdieping lopen we door naar de tweede verdieping. Deze beschikt over een voorzolder, berging en een ruime 5e slaapkamer.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze prachtige keurig onderhouden tuin is niet te missen. De sierbeplanting en aanleg geeft een erg sfeervolle uitstraling aan de achtertuin. Het perceel is ruim van opzet en er zijn diverse terrassen voor zowel de zon- en schaduwliefhebber. Op zomerse dagen is het genieten in deze fijne achtertuin!

Bijzonderheden
* Uitgebouwde tweekapper * Kindvriendelijke wijk Sterrenbos * Veel woonruimte * Royale woonkeuken * 5 slaapkamers * Ruim perceel * Ruime oprit en mogelijkheid tot uitbreiding * Op loopafstand van voorzieningen, scholen en het buitengebied *
Overdracht
Vraagprijs €475.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 165
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X