fbpx
C&R Makelaars

Jacob Catslaan 20 4707 AN

Bekijk op de kaart
€249.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Bewoon jij straks deze leuke woning in de Kroeven? Deze woning ligt op een mooie en kindvriendelijke locatie en beschikt onder andere over 3 slaapkamers, een gesloten keuken, een fijne tuin en een grote zolder. Daarnaast is de mogelijkheid om een ruime garage bij te kopen. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Wonen & koken
Stap uit je auto en loop door de onderhoudsvrije voortuin naar de voordeur. Je komt terecht in de hal met de trap naar de eerste verdieping, een toilet met fonteintje, trappenkast en de deur naar de woonkamer en de gesloten keuken. De ruime lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor het creëren van een gezellige zithoek en eethoek. De woonkamer beschikt over een mooie laminaatvloer. De sfeervolle woonkamer is voorzien van voldoende licht door de grote raampartijen. Je hebt aan de voorzijde van de woonkamer uitzicht over het speeldveldje. Zo hou je de kinderen in de gaten, terwijl je aan het genieten bent van een lekkere bak koffie. De fijne gesloten keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis met afzuiging, magnetron, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken bereik je de gezellige achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap naar de eerste etage kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer beschikt over een douche, toilet en een badkamermeubel met wasbak. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloeren. De overloop biedt ook de mogelijkheid om de wasmachine en droger te plaatsen. Via een vaste trap bereik je de ruime tweede verdieping. Deze zolder is heerlijk groot, hier kan een slaapkamer worden gecreeerd. Indien er 2 dakkapellen worden geplaatst kunnen er zelf 2 slaapkamers worden gecreeerd!

Tuinieren, zonnen & genieten
Nodig jouw vrienden volgend jaar maar uit voor de zomer BBQ! Via de keuken kom je terecht in de achtertuin. De achtertuin is voorzien van nette erfafscheiding, bestratingen en borders. Fietsen en gereedschap kunnen worden opgeslagen in de ruime berging aan de achterzijde van de tuin. Niet genoeg ruimte? 30 meter staat een ruime garage welke ook kan worden gekocht.

Garage
De ruime garage staat 30 meter van de woning af. Deze garage is anders dan anders, hij is langer en breder dan een standaard garage. Op dit moment is er geen elektriciteit aanwezig, dit kan wel worden aangelegd door deze door te trekken vanuit de woning.
Via de PC Hooftlaan is de garage met de auto te bereiken, vanuit de Jacob Catslaan is het pleintje via de brandgang als voetganger te bereiken. De garage kost EUR 25.000,-- k.k.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1969 * Perceel 161 m2 * Inhoud 414 m3 * Gebruiksoppervlakte 120 m2 * 3 slaapkamers * Mogelijkheid tot 4e of zelfs 5e slaapkamer * Gesloten keuken (Keller) * Nette badkamer * Kindvriendelijke buurt * * Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas * * Mogelijkheid tot aankoopgarage * Achterom * Speelveldje voor de deur *
Overdracht
Vraagprijs €249.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1969
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 120
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X