fbpx
C&R Makelaars

Hoornblendedijk 43 4706 JS

Bekijk op de kaart
€185.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke benedenwoning in de kindvriendelijke wijk de Dijken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze fijne benedenwoning beschikt over een sfeervolle woonkamer met een halfopen keuken, 1 slaapkamer, een badkamer en een ruime achtertuin op het zuiden gelegen met tuinhuis en achterom. Zie jij jezelf hier al wonen? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de parkeerplaatsen aan straat en loop via de voortuin naar de voordeur. Eenmaal in de hal komt de gezelligheid je al tegemoet. Via deze hal krijg je toegang tot het toilet, de meterkast, de badkamer, de slaapkamer en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
Loop met ons mee! Hier kom je binnen in de sfeervolle woonkamer, welke is voorzien van een houten vloer en nette wanden. Creëer hier een gezellige zithoek om heerlijk te genieten na een lange dag. Wil je ook een fijne eettafel? Daar is in deze ruime woonkamer voldoende plek voor! Vanuit de woonkamer bereik je de nette halfopen keuken.

De slaapkamer en de badkamer zijn aan de voorzijde gelegen, de moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en een badkamermeubel met wastafel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Houd jij van barbecues met vrienden en familie? Lees dan zeker nog even verder. Ruimte in deze tuin heb je namelijk zeker. Creëer hier verschillende zithoekjes en maak het helemaal jouw plekje! Achter in de tuin staat een tuinhuis waar je eventueel fietsen of andere tuin accessoires kwijt kunt. Zie jij jezelf hier al genieten? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden:
* Gelegen in de kindvriendelijke buurt Dijken * 10 minuten fietsafstand van het centrum * 1 slaapkamer * Moderne badkamer * Halfopen keuken * Sfeervolle woonkamer * Tuinhuis * CV-ketel huur * Ruime achtertuin op het zuiden gelegen * E 228,00 VVE Bijdrage *
Overdracht
Vraagprijs €185.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1979
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 51
Energie
Label C
Geldig tot 17/06/2026
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (428)

X