fbpx
C&R Makelaars

Amberberg 27 4707 NP

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Yes, dit is weer zo’n topper waarbij het hele plaatje klopt! Gelegen op een toplocatie in de kindvriendelijke wijk Tolberg met alles wat je nodig hebt binnen handbereik en beschikt over alle eigenschappen van echt woongenot! Deze geschakelde vrijstaande woning met aanpandige garage is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden met een tuinhuis, zonnescherm en een overkapping: let’s enjoy al het moois wat Amberberg 27 te bieden heeft!

Entree
Genoeg parkeermogelijkheden: op de ruime oprit, in de parkeervakken in de straat of in de ruime garage. Ideaal als je niet te ver wilt lopen met de boodschappen, maar ook om snel binnen te zijn. Welkom in de hal! De hal beschikt over een eikenhouten vloer en spachtelputz wanden, daarnaast geeft de hal toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
Sfeer, dat proef je als je de woonkamer in komt! Een open lichte leefruimte en voldoende ruimte voor een gezellige ruime zithoek en een lange eettafel. De open keuken is voorzien van voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat met afzuiging, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. Via de achterdeur bereik je vanuit de keuken de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn deels voorzien van een laminaatvloer en deels van vloerbedekking en hebben deels behangen en deels spachtelputz wanden. De ruime badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, douche, badkamermeubel met wastafel en een hangtoilet. Via de vlizotrap op de overloop bereik je de bergzolder, hier sla je met gemak al je ski- en kerstspullen op.

Tuin
Wat een heerlijke en zonnige achtertuin is dit! Op ieder moment van de dag is er wel ergens een plekje in de zon én schaduw te vinden. Het elektrische zonnescherm is met een tuin op het zuiden geen overbodige luxe en wat altijd handig is, het tuinhuis zorgt voor extra bergruimte. Je hebt geen achterburen, dus privacy gegarandeerd.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1982 * Geschakelde vrijstaande woning met aanpandige garage * Sfeervolle ruime woonkamer met open keuken * 3 slaapkamers * Bergzolder * Ruime badkamer * Dakkapel achter * Volledig voorzien van dubbele beglazing * Grotendeels voorzien van rolluiken * Mooie groene locatie nabij de kinderboerderij * Rustig woonerf *
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1982
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 101
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X