fbpx
C&R Makelaars

Elzenberg 5 4708 ES

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Droom jij van een leuke tweekapper met veel gemak? Stop met zoeken, wij hebben deze topper in de verkoop! De woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, moderne badkamer, heerlijke tuin op het westen én dubbele garage. Jij woont op loopafstand van basisscholen, het wijkcentrum en het groen. Kortom: wonen, ontspannen, genieten en dat allemaal op één plek. Kom snel kijken, welkom op nummer 5!

Entree
Wij staan in de entree op jou te wachten! Langs de fraai aangelegde voortuin kom je aan bij de voordeur. Welkom in de hal! De hal geeft toegang tot de ingebouwde garderobe, meterkast en de woonkamer. Laten we snel een kijkje gaan nemen!

Wonen en koken
Wanneer we de deur openen worden we overspoelt door de ruimte! Laat je creatieve brein maar in de vrije loop, want hier kan veel leuks van gemaakt worden, zoals: maar liefst twee zithoeken, een riante eethoek en een speelhoek! De woonkamer is voorzien van een betegelde vloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. Aan de achterzijde van de woning is er een ruime living gerealiseerd, hierbij staat de tuin centraal door de grote glazen schuifpuien. Ook is hier een toffe bar gecreëerd. Ben jij een echte keukenprins(ses)? Dan is deze keuken perfect voor jou! De open keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en 5-pits gasfornuis met afzuigkap. Stof de kookboeken maar af en kokkerellen maar!

Slapen dromen en douchen
Vanuit de woonkamer hebben we toegang tot een kleine overloop waar zich het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. Laten we naar boven lopen! Op de eerste verdieping bevindt zich drie slaapkamers, de badkamer en washok. De slaapkamers zijn super ruim en hebben een heerlijke lichtinval. Laten we een kijkje nemen in de badkamer. De moderne badkamer beschikt over inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en radiator. Perfect voor de heerlijk warme handdoeken. De zwarte accenten geven de badkamer een stoere uitstraling.

Tuinieren zonnen en genieten
In deze tuin kun je lekker genieten van het zonnetje! Aan de achterzijde van de woning is er ruimte voor de auto in de dubbele garage! De tuin beschikt over bestrating, kunstgras en achterom. Zet jij de BBQ alvast aan?

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1989 * Woonoppervlakte 114 M2 *Ruime living *Open keuken *Drie slaapkamers *Moderne badkamer *Dubbele garage *Kindvriendelijke locatie: de Tolberg *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1989
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 114
Energie
Label D
Geldig tot 03/01/2027
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X