fbpx
C&R Makelaars

Albastdijk 25 4706 AK

Bekijk op de kaart
€259.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een fijne instapklare tussenwoning in kindvriendelijke wijk de Kortendijk? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze woning beschikt over 3 slaapkamers, een lichte woonkamer, een moderne keuken en als kers op de taart een ruime tuin met veranda. De woning is recent gemoderniseerd en voorzien van 15 zonnepanelen! Dus ben je geïnteresseerd in een volledig instapklare woning, lees dan vooral verder!

Entree
Via de voordeur arriveer je in de hal. Direct bij binnenkomst zie je de moderne uitstraling van de nette PVC vloer in combinatie met de gestucte wanden. Via de hal krijg je toegang tot de meterkast en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
Loop met ons mee! Via de hal kom je binnen in de sfeervolle en lichte woonkamer! Kun jij jezelf hier al helemaal zien zitten? Via de woonkamer kom je in de moderne keuken terecht. De keuken is in 2020 geplaatst en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi-oven, oven en inductiekookplaat. Achter de keuken vind je de toegang tot het toilet en de berging. Ook is de trap naar de eerste verdieping te bereiken. Loop vooral met ons mee naar boven!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap kom je op de eerste verdieping terecht, hier heb je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer en wanden van Spachtelputz. De nette badkamer is voorzien van een bad-douche combinatie en badkamermeubel met wastafel. Vanuit de overloop is de (berg) zolder te bereiken via de vlizotrap.

Tuinieren, zonnen en genieten
Houd jij van barbecues met vrienden en familie? Dat wordt dit jouw tuin! Veel zon en privacy gegarandeerd. Liever een plekje in de schaduw? Achter in de tuin staat een ruime (onlangs geplaatste) veranda waar je heerlijk in kan relaxen. Daarnaast beschikt de tuin over nette erfafscheiding en een achterom. Zie jij jezelf hier al genieten? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden
* Gelegen in de kindvriendelijke buurt Kortendijk * Bouwjaar 1975 * 3 ruime slaapkamers * 15 zonnepanelen * Royale tuin * Laadpaal ter overname * Mogelijkheid een garagebox te huren voor €75,- per maand *
Overdracht
Vraagprijs €259.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1975
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 90
Energie
Label C
Geldig tot 02/06/2026
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X