fbpx
C&R Makelaars

Fatimalaan 22 4702 GR

Bekijk op de kaart
€349.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een prachtige woning is dit! Deze jaren 30-tussenwoning is gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen en op loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, gesloten keuken, twee badkamers, maar liefst zeven slaapkamers en een grote achtertuin op het zuiden. Geheel naar eigen inzicht kun je deze woning bij de tijd brengen. Met wie kom jij binnenkort een kijkje nemen?

Entree
Bij aankomst tref je een entree met een netjes aangelegde voortuin, waar je gemakkelijk je fiets of scooter kunt parkeren. Je komt binnen in de hal, welkom! De hal biedt toegang tot de meterkast, de kelderkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, de woonkamer en de keuken.

Wonen & koken
De woonkamer heeft een fijne sfeer, mede dankzij de warme houten vloer. De wanden zijn afgewerkt met granol en behang. Een karakteristiek element in de woonkamer is de open haard, die voor een gezellige ambiance zorgt tijdens de donkere wintermaanden. Natuurlijk licht stroomt door de erker de kamer binnen. Vanuit de woonkamer betreed je de gesloten keuken, die is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, fornuis, afzuigkap en oven. Via de keuken kom je in het portaal, waar je toegang hebt tot het toilet en de badkamer met wastafel en douche.

Slapen, dromen & douchen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de tweede badkamer. De hoofdslaapkamer is bijzonder ruim van formaat, waardoor er voldoende ruimte is voor een royaal kingsize bed. Hier kun je comfortabel genieten van jouw slaapomgeving. De twee andere slaapkamers hebben elk een eigen wastafel. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, bidet en ligbad. Twee slaapkamers zijn voorzien van een ruime ingebouwde bergkast. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, met nog vier slaapkamers, alle voorzien van eigen wastafel. Indien je niet de behoefte hebt aan zoveel slaapkamers, biedt deze verdieping je de mogelijkheid tot een andere inrichting. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van een werkruimte, hobbyruimte of iets anders wat aansluit bij jouw persoonlijke situatie en interesses. Laat je creativiteit de vrije loop! Boven de zolder bevindt zich een vliering zonder trap, ideaal als opbergplaats voor bijvoorbeeld kerst- en vakantiespullen.

Tuinieren, zonnen en genieten
De ruim bemeten achtertuin is gunstig gelegen op het zuiden en biedt volop mogelijkheden om te ontspannen! De bestrating zorgt voor meerdere zitplekken, terwijl het gras en de borders met bloemen en planten de tuin een groene en kleurrijke uitstraling geven. Een vijver voegt een vleugje rust toe aan de tuin. Voor privacy zijn er schuttingen rondom de tuin geplaatst. Daarnaast is er een tuinhuis aanwezig, waarin je je tuingereedschap, tuinmeubilair en fietsen kunt opbergen. Met een handige achterom is de tuin eenvoudig te bereiken.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1938 * Woonoppervlakte 169 m2 * Ruime woonkamer met open haard * Gesloten keuken * Twee badkamers * Zeven slaapkamers * Achtertuin met vijver

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €349.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1938
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 169
Energie
Label F
Geldig tot 06/06/2033
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X