fbpx
C&R Makelaars

Carel Willinkplein 22 4703 HD

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij wonen in een instapklare 2-onder-1 kapwoning dichtbij verschillende voorzieningen? Dan is deze woning aan het Carel Willinkplein vast iets voor jou! binnen no time ben je in het centrum en op loopafstand bereik je basisscholen en een kinderdagverblijf. Alle voorzieningen bij je in de buurt, ideaal! De woning is voorzien van veel lichtinval, nette keuken, 4 slaapkamers, leuke badkamer, balkon en als kers op de taart nog een leuke tuin. Ook beschikt de woning over een garage. Ben jij benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in.

Entree
Parkeer je auto in de garage aan de achterkant van de woning of zet hem in een van de parkeervakken in de straat en kom gezellig binnen. Vanuit de ruime hal bereik je de woonkamer, toilet, trapopgang naar de eerste etage en de meterkast. Daarnaast is de hal voorzien van een nette laminaat vloer en spachtelputz wanden.

Wonen & koken
Loop binnen en geniet van het daglicht. Heerlijk he, die grote raampartijen in de woonkamer. Daarnaast past Die leuke grote bank die je op het oog had hier zeker in. Verder beschikt de woonkamer over een moderne laminaat vloer en glasvezel behang. Laten we verder gaan naar de open keuken. Deze nette keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en oven. Het fijne van deze keuken is de directe verbinding met de achtertuin zodat jij een heerlijke maaltijd bereid voor je gasten en niks hoeft te missen van de gezelligheid. Daarnaast kan je alles opbergen in de extra kastruimte in de woonkamer, ideaal.

Slapen & douchen
Door naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en glasvezel behang. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Vanuit de overloop bereik je de extra slaapkamer en balkon, op het balkon ga je op lekkere zomerdagen zeker kunnen genieten van een lekker drankje. Daarnaast is er op de overloop ook een aansluiting te vinden voor wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Houd jij van barbecueën met vrienden en familie? Dan gaat dat hier helemaal goed komen. In deze tuin is er altijd wel een plekje in de schaduw als in de zon te vinden. Zet de barbecue alvast maar aan! Daarnaast beschikt deze tuin over een schuur, hier kan je je fietsen en gereedschap kwijt, ideaal! Kortom, hier wil jij een kijkje komen nemen!

Bijzonderheden
* Lichte woonkamer * Nette open keuken * 4 slaapkamers * Nette badkamer * Gezellige achtertuin * Balkon op de tweede verdieping * Garage* basisschool en kinderdagverblijf op loopafstand* nabij het centrum*
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 98
Energie
Label B
Geldig tot 06/02/2025
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X