fbpx
C&R Makelaars

President Kennedylaan 46 4707 BC

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wij hebben weer een toffe hoekwoning te koop! Deze nette woning is voorzien van een aanbouw én dakkapel, 4 slaapkamers, een moderne keuken en een fijne tuin met overkapping en berging! Klinkt dit als jouw droomhuis? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto in de wijk en loop met ons mee naar de voordeur! Welkom in de hal! Vanuit hier heb je toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en de woonkamer. Zullen we hier beginnen?

Wonen en koken
De L-vormige woonkamer biedt je een overvloed van ruimte, hier is voldoende plek voor het plaatsen van een grote hoekbank en een gezellige eethoek, door de gashaard krijgt deze ruimte direct een gezellige sfeer! Ga je mee naar de keuken? De keuken bevindt zich in de aanbouw, deze is door de grote raampartijen voorzien van veel lichtinval. De keuken is voorzien van verschillende inbouw apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser en een gasfornuis. Tevens is de keuken voorzien van vloerverwarming en biedt deze voldoende ruimte voor het plaatsen van een eethoek. Via de keuken heb je toegang tot de tuin, maar laten we eerst boven een kijkje gaan nemen!

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping, hier heb je toegang tot drie slaapkamers, een handige inbouwkast en de badkamer. Alle drie de slaapkamers zijn van een fijn en ruim formaat, twee van de slaapkamers zijn zelfs voorzien van een handige inbouwkast, ideaal! Wanneer we de badkamer betreden valt ons gelijk de karakteristieke tegelvloer op, deze geeft een speels effect aan de ruimte. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en wastafel met wastafelmeubel. Via de vaste trap gaan we door naar de tweede verdieping, hier kom je uit op de ruime overloop waar zich ook de aansluiting voor de CV ketel en nog een handige inbouwkast bevinden. Hier tref je ook de vierde slaapkamer, deze is voorzien van een dakkapel, hierdoor wordt er extra ruimte en licht gecreëerd en is deze ruimte perfect te gebruiken als vierde slaapkamer.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de keuken of zijkant van de woning bereiken we de achtertuin, deze is op het westen gelegen waardoor je voldoende zon hebt. In de tuin heb je de beschikking over een heerlijke overkapping en een berging. Het betegelde terras biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eethoek. Deze tuin is van alle gemakken voorzien!

Bijzonderheden
* 143 Woonoppervlak * Bouwjaar 1966 * Aanbouw * Dakkapel * Vier slaapkamers * Moderne badkamer en keuken * Energielabel B *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1966
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 143
Energie
Label B
Geldig tot 01/11/2033
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (438)

X