fbpx
C&R Makelaars

Ambrozijnberg 145 4707 MN

Bekijk op de kaart
€245.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een woning in de wijk Tolberg? Dit is ongetwijfeld een leuke plek om jouw woondroom te starten! Deze tussenwoning is rustig gelegen nabij een speeltuintje en is voorzien van een open keuken, 4 slaapkamers, een nette badkamer, een fijne tuin gelegen op het zuiden, een berging en zonnepanelen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop via de voortuin naar de voordeur. Welkom op de Ambrozijnberg! Via de voordeur bereik je de hal welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden.

Wonen & koken
Het woongedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning, hier is genoeg plaats voor het creëren van een gezellige zithoek en via de openslaande deur heb je toegang tot de achtertuin. In het midden bevindt zich de open keuken, deze beschikt over een koelkast, vriezer en een 6-pits Boretti gasfornuis met oven. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer, hier is voldoende ruimte voor een eettafel. Hoe leuk is het om tijdens het kokkerellen gezellig te kletsen met de visite!

Slapen, dromen & douchen
Door naar de eerste verdieping. Deze bereik je via de trapopgang in de hal. De eerste verdieping is voorzien van een gedeeltelijk houten vloer en gedeeltelijk zeil. De wanden zijn voorzien van granol en spachtelputz. Via de overloop heb je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping met de vierde slaapkamer. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine/droger en heb je voldoende bergruimte achter de knieschotten, zodat je alle spullen netjes kan opbergen.

Tuinieren, zonnen & genieten
De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en beschikt over plantenborders, een schuur en een achterom. Na je werk heerlijk genieten van de avondzon of een heerlijke bbq met familie en/of vrienden?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1983 * Keuken in het midden van de woning met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers * Berging * Gelegen in kindvriendelijke wijk Tolberg * Speeltuintje om de hoek * Dubbel glas * Rolluiken * Zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €245.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2021-12-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1983
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X