fbpx
C&R Makelaars

Molenstraat 23a 4701 JM

Bekijk op de kaart
€340.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Dat is het eerste wat je denkt wanneer je deze toffe vrijstaand geschakelde woning binnen stapt. Achter de mooie karakteristieke gevel bevindt zich een volledig gemoderniseerde woning met alle gemakken van nu, maar het karakter van toen. Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
De woning bevindt zich in een zijstraat van de Molenstraat en is dus ondanks de centrale ligging rustig gelegen. Via de voordeur bereik je de hal, welke voorzien is van een moderne gietvloer en strak gestucte wanden.

Slapen, dromen & douchen
De ruime hal geeft toegang tot de badkamer, 2e slaapkamer, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De luxe badkamer is in 2020 geplaatst en beschikt over een bubbelbad, inloopdouche en modern badkamermeubel. Na een lange dag werken is het heerlijk vertoeven hier in het bubbelbad! Vanuit de 2e slaapkamer bereik je de wasruimte met opstelplaats voor de CV-ketel en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit hier bereik je tevens het moderne hangtoilet (2020). De wasruimte heeft tevens een rechtstreekse deur naar buiten waardoor deze ruimte ook ideaal is voor het plaatsen van je fiets en gereedschap. De masterbedroom bevindt zich op de eerste verdieping. Deze beschikt over een schuifdeur en inbouwkast en biedt voldoende ruimte voor een kastenwand.

Wonen & chillen
Op de eerste verdieping bevinden zich het moderne toilet (2020), de masterbedroom en de zithoek. Deze verdieping beschikt over een mooie houten vloer en strak gestucte wanden. De zithoek beschikt over een fijne lichtinval door de grote raampartijen. Hier geniet je heerlijk van een kop koffie en een boek terwijl je voor het raam op de ingebouwde erkerbank zit en wegdroomt met vrij uitzicht over de straat.

Koken & genieten
We lopen door naar de tweede verdieping. Wat een fijne sfeer hangt er in deze woonkeuken! De luxe afgewerkte keuken met kookeiland is een echte eyecatcher en van alle gemakken voorzien. Naast de standaard inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, combi-oven en 5-pits gasfornuis beschikt deze keuken tevens over een Quooker, bakplaat en dubbele wijnkoelkast. Hier ga je heel wat avonden doorbrengen met familie en vrienden! Deze verdieping beschikt over een mooie houten vloer, strak gestucte wanden en een brickwall, wat het geheel een toffe sfeer geeft. Er is voldoende ruimte voor een royale eettafel en de ingebouwde haard geeft de ruimte nog meer sfeer. Kijk naar boven en je wordt verliefd op het hoge plafond, waarbij je direct tegen de houten spanten aan kijkt. Wat een plaatje!

Zonnen & relaxen
Lekker weer buiten? Via een wenteltrap bereik je de derde verdieping welke uitkomt op de vide. Vanuit hier heb je toegang tot het ruime dakterras. Het dakterras biedt veel privacy en dankzij de gunstige ligging geniet je hier de hele dag door van de zon. Iets meer de drukte opzoeken? De terrassen en winkels bevinden zich om te hoek, dus hier loop je zo naartoe! Daarnaast bevinden zich diverse scholen, parken en andere voorzieningen in de directe omgeving. Kortom, een unieke woning waar jij jouw meubels zo in zet en kunt genieten van de rust zonder concessies te doen op voorzieningen in de directe omgeving!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1937 * Luxe woonkeuken (2020) * Luxe badkamer (2020) * Toffe vide met zichtbare spanten * 2 slaapkamers * Voorzien van kunststof kozijnen met driedubbel glas * Midden in het Centrum en toch rustig gelegen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €340.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1937
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X