fbpx
C&R Makelaars

Carneooldijk 39 4706 EL

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een ruime hoekwoning in de Dijken? Goed nieuws! Deze woning aan de Carneooldijk heeft een fijne woonkamer met open keuken, moderne toilet en badkamer, 4 slaapkamers, een berging en een privacy volle achtertuin. In de buurt vind je speelveldjes, park, basisscholen en fiets je binnen 10 minuten naar het centrum van Roosendaal. Kortom, van dit huis ga je optimaal genieten! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop via de voortuin naar binnen. Via de hal van de woning bereik je de meterkast, modern toilet en loop je door naar de woonkamer.

Wonen & koken
Kom binnen in de gezellige woonkamer welke is voorzien van een tegelvloer en granol wanden. Daarnaast bereik je vanuit de woonkamer de keuken en de trap naar de 1e verdieping. Ruimte heeft de woonkamer zeker, droom jij van een leuke ruime bank en een royale eetkamertafel dan ben je hier zeker aan het juiste adres want het kan allemaal! Houd jij daarnaast van kokkerellen? In deze keuken kan je helemaal losgaan! De keuken beschikt over een 5-pits kookplaat, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken bereik je de bijkeuken die beschikt over een aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit hier loop je door naar de achtertuin.

Slapen, dromen en douchen
Vanuit de trap in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping, hier vind je 3 ruime slaapkamers, welke zijn voorzien van een nette laminaat vloer. Terug naar de overloop en door naar de badkamer, wat een plaatje is dit! Deze is voorzien van een zeer ruime inloopdouche, dubbele wastafel, en een toilet. Van alle gemakken voorzien dus. Vanuit de vaste trap op de overloop bereik je de 2e verdieping. Op de overloop is genoeg bergruimte beschikbaar en daarnaast kom je bij nog een royale slaapkamer.

Tuinieren, zonnen en genieten
Vanuit de bijkeuken en/of de achterom kom je in de achtertuin en wat een ruime tuin is dat zeg! In deze diepe tuin kun je altijd een plekje in de schaduw of zon vinden. Ook is er een tuinhuisje aanwezig , hier kun je je fietsen inzetten. Hoe gemakkelijk is dat! Zie jij jezelf hier al zitten met je vrienden? Genieten van een heerlijke barbecue!

Gelegen in de gezellige groene wijk de Dijken *10 minuten loopafstand van het Centrum* Bouwjaar 1976* 4 ruime slaapkamers* Modern toilet en badkamer* Ruime tuin*
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1976
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 123
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X