fbpx
C&R Makelaars

Rontgenstraat 12 4702 LM

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een toffe hoekwoning, dan ben je hier aan het juiste adres! Deze goed onderhouden woning beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een bergzolder, een moderne keuken & badkamer: dit is zo’n woning waar iedereen zich direct prettig voelt. Zie jij jezelf hier al helemaal tot rust komen na een lange dag? Plan dan snel een bezichtiging in!
 
Wonen & koken
Parkeer je auto voor of naast het huis en stap vervolgens de woning binnen via de mooi aangelegde voortuin. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de meterkast, de trap naar boven en de deur naar de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en bij binnenkomst valt je direct de vele lichtinval op. De woonkamer biedt uitstekende mogelijkheden om een eet- en zithoek te creëren. De moderne open keuken aan de achterzijde is uitgerust met een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combimagnetron. In deze keuken ben jij de chef-kok! Heerlijke gerechten voor familie en vrienden ga je hier zeker voorschotelen. De gehele begane grond is voorzien van gestucte wanden en een nette laminaatvloer.
 
Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal komen we op de overloop. Deze is voorzien van een nette laminaatvloer en gestucte wanden. Op de eerste verdieping bevinden zich een moderne badkamer, 3 slaapkamers en een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een ruime douche en badkamermeubel met wasbak. De ruime bergzolder is te bereiken met een vlizotrap. Je carnavalsspullen, kerstspullen, ski's, koffers en kampeerspullen sla je hier met gemak op.
 
Tuinieren, zonnen & genieten
Via de keuken of de achterom bereik je de achtertuin. De achtertuin is voorzien van nette erfafscheiding, kunstgras en straatwerk, zodat hij zo goed als onderhoudsvrij is. Voldoende zitplekjes kan je hier zeker maken! Achter in de tuin staat een stenen berging, die voorzien is van elektra. Berg hier al je gereedschap in op, hoe ideaal! In de zomer kun je in deze sfeervolle tuin genieten van een gezellige barbecue in het zonnetje!
 
Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1950 * Gebruiksoppervlakte 80 m2 * Inhoud 319 m3 * Perceel 115 m2 * Hoekwoning * 3 slaapkamers * Moderne open keuken 2015 * Moderne badkamer 2015 * Bergzolder * Gedeeltelijk dubbele beglazing * Nabij uitvalswegen, scholen en het centrum *
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1950
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 80
Energie
Label C
Geldig tot 08/08/2026
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X