fbpx
C&R Makelaars

Burgemeester Freijterslaan 431 4703 EH

Bekijk op de kaart
€250.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een ruim appartement met twee slaapkamers nabij het centrum van Roosendaal? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Dit appartement beschikt over een gezellige woonkamer, half open keuken, twee slaapkamers, een nette badkamer, een berging en een balkon. Bovendien kan je je auto parkeren in de parkeergarage onder de flat. Ben jij al helemaal enthousiast? Plan dan snel jouw bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto in de parkeergarage en ga via de trap of lift naar het appartement op de derde verdieping. Welkom! De hal geeft je toegang tot de eerste slaapkamer, een berging, de badkamer en de woonkamer. Loop je mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
De woonkamer leent zich perfect voor een gezellige zithoek en eethoek. Door de open verbinding met de keuken breng je wonen en koken echt samen. De keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een magnetron en een inductiekookplaat. Via de woonkamer bereiken we de slaapkamer. Zullen we een kijkje nemen?

Slapen, dromen & douchen
De master bedroom biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kast, waarin je al jouw spullen kan opbergen. Zowel via de slaapkamer als de hal bereiken we de nette badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, een inloopdouche en een wastafel. Kortom, alle benodigdheden om jouw dag fris te starten en ontspannen af te sluiten. Via de hal bereiken we de tweede slaapkamer. Deze is wat kleiner van formaat en leent zich daardoor ook perfect als kinderkamer of werkkamer.

Balkon & berging
Op het zuidelijk gelegen balkon heb je genoeg ruimte voor het plaatsen van een gezellig zitje. Hier kan je heerlijk ontspannen. Verder is er een berging aanwezig met aansluiting voor een wasmachine en droger. Ideaal voor het opbergen van al jouw spullen.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 68m2 * Bouwjaar 1999 * Gezellige woonkamer * Twee slaapkamers * Nette badkamer * Balkon * Berging * Parkeren in parkeergarage *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €250.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 68
Energie
Label B
Geldig tot 24/12/2030
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (443)

X