fbpx
C&R Makelaars

Evelindeflat 59 4707 EX

Bekijk op de kaart
€200.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een fijn en instapklaar appartement? Dan hebben wij het perfecte plekje voor jou! Het appartement beschikt over een gezellige woon - en eetkamer, een nette badkamer en keuken, een slaapkamer, een balkon en voldoende parkeerplaats voor de deur! Zie jij jezelf hier al wonen? Aarzel dan niet en plan snel een bezichtiging in bij ons!

Entree
Parkeer je auto bij aankomst op het parkeerterrein en kom binnen in de gemeenschappelijke hal. Je kunt naar boven met de lift. Eenmaal aangekomen bij het appartement kom je binnen in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de badkamer, slaapkamer en de woonkamer. Laten we daar meteen een kijkje nemen!

Wonen & koken
De gezellige woonkamer leent zich perfect voor een comfortabele zithoek en een fijne eethoek. De ruimte is voorzien van een nette laminaatvloer en strakke wanden. Dankzij de grote ramen is er veel lichtinval wat zorgt voor een frisse uitstraling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap en een vaatwasser.

Slapen, dromen & douchen
De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw tweepersoonsbed en kledingkast. Tegenover de slaapkamer is de badkamer, die beschikt over een wastafel met wastafelmeubel, een toilet en een douche. Daarnaast bevindt zich hier de aansluiting voor een wasmachine.

Balkon & berging
Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon, waar je in de zomer heerlijk van de zon kan genieten met een bakje koffie! Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich ook nog een handige berging.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 51 m2 * Bouwjaar 1980 * Gezellige woon- en eetkamer * Parkeren voor de deur * Berging * VvE €148 per maand * Lift*

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Overdracht
Vraagprijs €200.000
Status Te koop
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 51
Energie
Label C
Geldig tot 24/05/2029
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Plan een bezichtiging in

Property formulier

Vergelijkbare woningen (443)

X